Кафемашини

Капсулни кафемашини/ Машини за дози(подове):

Капсулните кафемашини са изключително удобен вариант както за офис така и в домашни условия. Капсулите се поставят в цедката на кафемашината и с натискане на един бутон ще получите чаша изключителна напитка. Кафето е добре запазено и изолирано в индивидуалната капсула преди конксумация, което повишава качеството и аромата на готовата напитка. Кафемашините с капсули се почиства лесно и бързо след използване. – Повече информация: www.coffeespot.bg/kafe-mashini/kapsulni

Кафе автомати:

Перфектно съчетание на качество и цена.
Кафе автоматите са изключително удобен вариант, осигуряващ високо качество на прясно смляното кафе съчетан с удобство и бързина. Кафе автоматите работят с кафе на зърна, което се смила в момента на приготвяне на напитката за максимален аромат и качество. Всичко това се осъществява с натискането на един бутон. Кафе автоматите са лесни за подръжка и експлоатация.

Самопродаващи (вендинг) машини:

Вндинг (самопродаващи) машините са чудесно решение за офиси с голям брой служители. Вендинг машините са предвидени за по-голямо натоварване, предоставяйки бърз и лесен достъп до богато разнообразие от кафе напитки, топли напитки и закуски. Повече информация: www.strezov-vending.bg

Вземи безплатна* машина

или се обади на

0886680685

*

За получаване на безплатна кафемашина за ползване е необходимо достигане до определени минимални количества.
Кафе за офиса на капсули – минимум 99 капсули/месец.
Кафе за офиса на зърна: нисък клас – минимум 7 кг/месец, среден клас – минимум 5.5 кг/месец, висок клас – минимум 4.5 кг/месец.

Кафето

Уникален вкус задоволяващ изискванията на хора с по-високи критерии за качество. Перфектното качество на еспресо напитките, придава превъзходно изживяване с всяка напитка.

Прочети Повече