AllForCoffee-v-04-620

Office Coffee Services

“Стрезов Вендинг” е основана през 1998 год. Дейността на нашето дружество е свързано с решения в областта на предлагането на кафе и други топли напитки. Нашите услуги са подходящи за офиси, офис сгради, заводи, предприятия, сервизи, складове, училища, обществени сгради, дома и др. Кафемашините, инсталирането, сервиза и обслужването са ангажимент на “Стрезов Вендинг” и изцяло  съобразени с нуждите и изискванията на клиентите.

Office Coffee Services е платформа, осигуряваща гъвкави и всеобхватни решения в областта на кафе услугите за офиса – OCS (Office Coffee Services).
Office Coffee Services е първата платформа, развиваща online търговията с кафе, чай и шоколад, създавайки www.coffeespot.bg.

Office Coffee Services предоставя на българския потребител възможността да се докосне до богатото разнообразие от нови марки кафе, чай и шоколад. Пример за това е портфолиото на една от марките кафе, специализирани във висококачествени кафе продукти, MAROMAS, чиито продукти може да намерите в online магазин. Повече информация: www.coffeespot.bg

За нуждите на корпоративните клиенти с офиси с много служители, предлагаме и решения в областта на вeндинг (самопродаващи) машини. Повече информация: www.strezov-vending.bg

Вземи безплатна* машина

или се обади на

0886680685

*

За получаване на безплатна кафемашина за ползване е необходимо достигане до определени минимални количества.
Кафе за офиса на капсули – минимум 99 капсули/месец.
Кафе за офиса на зърна: нисък клас – минимум 7 кг/месец, среден клас – минимум 5.5 кг/месец, висок клас – минимум 4.5 кг/месец.